Geschiedenis Dakconcurrent:

De geschiedenis van Dakconcurrent begint in 2008. Als dakdekker had ik een opslag, een oud kippenhoek van ca. 150 m² in Vragender, van waaruit ik als bijverdienste dakmaterialen aanbood op Marktplaats. Van het een kwam het ander en sinds 2014 zijn wij gevestigd in Zieuwent vanwaar op 26 maart 2015 onze webshop werd gelanceerd.

Wij leveren alle dakmaterialen die nodig zijn om een goede dakopbouw te realiseren. Bitumineuze dakbedekking, Pvc dakbedekking, Epdm dakbedekking, isolatiemateriaal, aluminium dakproducten, bevestigingsmateriaal, dampremmende folie, dakrandafwerking, zelfklevende Epdm, loodvervangers, dakbestrating en rubbertegels. De meeste materialen die U op deze site ziet, liggen op voorraad bij ons of onze leveranciers. Indien U vandaag tijdig besteld heeft U de materialen de volgende werkdag op de gewenste locatie. Bij grotere werken komen de materialen rechtstreeks vanaf de fabrikant. Tenzij anders overeengekomen worden Uw bestellingen franco geleverd d.m.v. vrachtwagens met zelflosser. Wij leveren onze dakmaterialen aan de professionele verwerker, bouw- en klusbedrijven, vereniging van eigenaren en particulieren. Wij kopen internationaal in, en leveren uitsluitend A-kwaliteit materialen naar voornamelijk Nederland en België. Steeds meer mensen weten ons te vinden omdat wij hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren tegen een eerlijke prijs. Wij zijn onafhankelijk en door het ontbreken van managers/vertegenwoordigers kunnen wij onze producten en complete daksystemen tegen een hoge kwaliteit/prijs verhouding aanbieden. Onze doelstelling is om op een transparante manier kwalitatief hoogwaardige producten en daksystemen tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden, zonder concessies te doen aan de geldende verwerkingsvoorschriften en beoordelingsrichtlijnen platte daken. Dit gegeven in combinatie met praktijkervaring en productkennis maakt dat Dakconcurrent Uw partner voor grote en kleine projecten is.

Wij hopen dat het bovenstaande verhaal U een indruk geeft van wie wij zijn en wat we doen. Heeft u nog vragen omtrent onze producten en/of diensten, neem gerust contact met ons op. Natuurlijk bent U ook van harte welkom “voor een bakkie” op ons adres in Zieuwent. Neem hiervoor wel eerst telefonisch contact met ons op.