Bijzondere projecten

De Oase

Soms worden er bestellingen geplaatst die om diverse redenen wel bijzonder zijn te noemen. Hieronder willen wij 2 bijzondere projecten onder Uw aandacht brengen die wij recentelijk hebben uitgeleverd.

Bureau Europa expositie de Oase:

Begin augustus 2023 hebben wij op aanraden van Maurer United Architects opdracht gekregen voor het leveren van 28,28 m³ ongecacheerde Dijkotop Eps (platinum) 100 aan bureau Europa te Maastricht. De Eps isolatie wordt gebruikt om looppaden te creëren bij de expositie De Oase van Bureau Europa. Om een kleureffect te realiseren heeft men onder de wit gespikkelde Eps platen donkergrijze platinum platen gelegd. Klik op bovenstaande link “De Oase” voor meer infomatie over deze expositie.

Eritrea:

Eind augustus werden wij benaderd door de eigenaar van restaurant Semai in Amsterdam. Hij was voornemens om een dak te renoveren in Eritra en vroeg ons om advies. Wij adviseerden hem de Bauderkarat 5.2 mm. Een APP/SBS combinatie met een hoogwaardige bitumen compound en een 300 grams versterkte polyestervlies inlage. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond zullen wij nog enkele foto’s op deze site plaatsen. Bent U woonachtig in of rond Amsterdam? Ga eens eten bij Semai volgens het NRC “lekker uit eten voor een vriendenprijs” zie bovenstaande link “Semai”.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd !!