Verkregen opdrachten

Dakconcurrent levert niet alleen kleine projecten tegen een scherpe prijs, maar ook grotere werken. Hierbij een beknopt overzicht van recentelijk ontvangen en uitgeleverde opdrachten:

7 maart: voor een dakdekkersbedrijf uit Zieuwent uitgeleverd ca. 660 m² Pvc en 1400 m² isolatie t.b.v. nieuwbouw bedrijfshal in Lichtenvoorde.
14 maart: voor een dakdekkersbedrijf uit Aalten uitgeleverd 1500 m² SBS dakbedekking t.b.v. een renovatie project in Gendringen en 1500 m² SBS dakbedekking op voorraad genomen i.v.m. ruimtegebrek.
22 februari en 1 maart: voor een Dak adviesbureau uit Hoogkarspel uitgeleverd totaal 400 kabeldoorvoeren rond 50 mm.
9 maart: van een Klusbedrijf uit Soest opdracht gekregen voor het uitleveren van 2300 m² dakbedekking t.b.v. een renovatie project in Hoevelaken.
2 en 11 maart: uitgeleverd aan een Installatiebedrijf uit Neede 1040 m² dakbedekking.
9 maart: opdracht gekregen van een dakdekkersbedrijf uit Winterswijk voor het leveren van ca. 2850 m² Pvc en 2300 m² isolatie t.b.v. nieuwbouw bedrijfshal in Aalten.
21 maart: opdracht gekregen van een bouwbedrijf uit Menen (België) voor het leveren van 510 m² vloerisolatie t.b.v. nieuwbouw woning te Menen.
21 maart: uitgeleverd aan een bouwbedrijf uit Hummelo 425 m² isolatie t.b.v. een renovatie project in Brummen.

Verder hebben wij laatst een pallet dakbedekking naar Suriname verzonden, en gaan wij in juni 300 betontegels naar Parijs verzenden. Ook bijzondere opdrachten vanwege hun locatie.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd !!