Over ons

Geachte heer/mevrouw,

Sinds april 2012 zijn wij leverancier van dakmaterialen aan de professionele verwerker, en sinds 26 maart 2015 is onze webshop online. Gestart vanuit een spreekwoordelijk kippenhok in Vragender zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige toeleverancier met een opslagcapaciteit van ca. 2500 m³ in Zieuwent. Wij hebben standaard ca. 3000 m² (dak)isolatie en dakbedekking op voorraad, en leveren door heel Nederland. Onze hoogwaardige kwaliteitsproducten komen rechtstreeks van (inter)nationale fabrikanten. Door het ontbreken van managers / vertegenwoordigers kunnen wij onze producten en complete daksystemen tegen een zeer hoge kwaliteit/prijs verhouding aanbieden.

Het is onze doelstelling om op een transparante manier kwalitatief hoogwaardige producten en daksystemen tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden, zonder concessies te doen aan de geldende verwerkingsvoorschriften en beoordelingsrichtlijnen platte daken. Al onze producten en daksystemen zijn voorzien van een Komo kwaliteitsverklaring.

Wij merken dat er vanuit de markt een steeds grotere vraag naar ongewapende Epdm dakbedekking is. Als enigste webshop in Nederland kunnen wij u deze in de Amerikaanse en Europese variant aanbieden. Zeker bij projecten groter dan 100m² is het raadzaam om uit kostenoverwegingen na te gaan welk type u het beste kunt toepassen. Indien gewenst kunnen wij professionele ondersteuning op de bouw verzorgen.

Verder heeft u bij ons de mogelijkheid, na telefonisch overleg, de getoonde produkten af te halen in Zieuwent.

Heeft u vragen omtrent onze producten en/of diensten, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dakconcurrent

R. Bergh