Geachte heer/mevrouw,

Sinds april 2012 zijn wij leverancier van dakmaterialen aan de professionele verwerker, en sinds 26 maart 2015 is onze webshop online. Gestart vanuit een spreekwoordelijk kippenhok in Vragender zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige toeleverancier met een opslagcapaciteit van ca. 2500 m³ in Zieuwent. Wij hebben standaard ca. 3000 m² (dak)isolatie en dakbedekking op voorraad, en leveren door heel Nederland. Onze hoogwaardige kwaliteitsproducten komen rechtstreeks van (inter)nationale fabrikanten. Door het ontbreken van managers / vertegenwoordigers kunnen wij onze producten en complete daksystemen tegen een zeer hoge kwaliteit/prijs verhouding aanbieden.

Het is onze doelstelling om op een transparante manier kwalitatief hoogwaardige producten en daksystemen tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden, zonder concessies te doen aan de geldende verwerkingsvoorschriften en beoordelingsrichtlijnen platte daken. Al onze producten en daksystemen zijn voorzien van een Komo kwaliteitsverklaring.

Wij merken dat er vanuit de markt een steeds grotere vraag naar ongewapende Epdm dakbedekking is. Als enigste webshop in Nederland kunnen wij u deze in de Amerikaanse en Europese variant aanbieden. Zeker bij projecten groter dan 100m² is het raadzaam om uit kostenoverwegingen na te gaan welk type u het beste kunt toepassen. Indien gewenst kunnen wij professionele ondersteuning op de bouw verzorgen.

Verder heeft u bij ons de mogelijkheid, na telefonisch overleg, de getoonde produkten af te halen in Zieuwent.

Heeft u vragen omtrent onze producten en/of diensten, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dakconcurrent

R. Bergh

Het laatste nieuws

GEPASTE TROTS

Op 17 januari 2020 hebben wij van BonNed Contractors op Bonaire opdracht gekregen voor het leveren van ca. 1300 m² dakbedekking met isolatie en diverse hulpmaterialen. Deze materialen worden gebruikt voor een uitbreiding van het San Francisco Hospitaal op Bonaire.

Prijsverhogingen

Helaas zien wij ons genoodzaakt om de prijzen van de bitumineuze dakbedekking per 1 februari a.s. met 5% te verhogen. Indien U na deze datum nog voor de oude prijs geleverd wilt hebben dient U op korte termijn met ons contact op te nemen.

Aanbieding

Groot ingekocht A-keus Pir met alu-kraft cachering dik 70 mm. plaatafmeting 600x1200 mm. min. afname 100 m² in volle pakken. Prijs € 8,46 m² excl. btw af magazijn. Voor meer info ga naar isolatie.