Algemene voorwaarden

Algemene- en levervoorwaarden in PDF formaat

Bezoekadres/afhaaladres:

Dorpsstraat 27
7136 LE Zieuwent
Tel: 0544-352188
Mobiel: 06-53165396
E-mail: info@dakconcurrent.nl
www.dakconcurrent.nl
KvK-nr: 08057945
BTW-nr: NL1014.33.542B01

Openingstijden Dakconcurrent:

Maandag 07:00 – 19:00
Dinsdag 07:00 – 19:00
Woensdag 07:00 – 19:00
Donderdag 07:00 – 19:00
Vrijdag 07:00 – 19:00
Zaterdag 07:00 – 15:00
Zondag Gesloten

Algemene- en levervoorvoorwaarden;

Transportkosten:

Alle getoonde prijzen zijn netto excl. BTW, excl. bezorgen en montage, tenzij anders vermeld.

Transportkosten worden per bestelling en per product toegekend. Indien U producten uit verschillende categorieën besteld worden de transportkosten aan de hand van Uw specifieke bestelling berekend d.m.v. een voor ons geschreven transportkosten calculatieprogramma. De transportkosten zie je tijdens het bestelproces, na het klikken op de button ‘afrekenen’ in je winkelmandje. Je kunt dan nog zonder verdere verplichtingen van aankoop afzien.

De getoonde transportkosten zijn geldig voor Nederland m.u.v. de Waddeneilanden en binnensteden. Dakconcurrent behoudt zich het recht voor, bezorging te weigeren op basis van ordergrootte en/of geografische ligging. De verzendkosten voor België zijn afhankelijk van product, ordergrootte en postcodegebied en dienen daarom vooraf bij ons te worden opgevraagd. 

Transport en levertijden:

Producten worden doorgaans binnen 2 werkdagen na ontvangst bestelling en betaling bij U thuis loop dag afgeleverd. Producten die gezien de grote van de bestelling of aard van het product rechtstreeks af fabriek komen worden doorgaans binnen 10 werkdagen loop dag bij U thuis afgeleverd. Alle genoemde levertijden zijn circa levertijden.

Het lossen van de producten geschiedt enkel op de begane grond/naast de vrachtauto tenzij anders afgesproken. Het afleveradres dient verhard en bereikbaar te zijn voor vrachtwagencombinaties, indien producten niet als pakket worden verstuurd afhankelijk van de afmeting/gewicht van Uw bestelling sturen wij deze per pakket of per pallet. Indien U op de dag van levering van een pakket niet thuis bent, wordt deze de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet leveringen kunnen wij in overleg met U door derden laten tekenen. Indien Er op de dag van pallet leveringen niemand thuis is om de producten in ontvangst te nemen, zullen deze tegen vergoeding en in overleg met U, op een later tijdstip opnieuw aangeboden worden. Bestellingen kunnen in meerdere leveringen worden geleverd. Zodra de te leveren producten op de plaats van bestemming aan de klant zijn geleverd, gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de klant.

Dakconcurrent is alleen aansprakelijk voor schade aan de artikelen tijdens transport wanneer zij deze in eigen beheer levert bij de klant. Transport door de klant zelf of in opdracht van de klant door derden, is voor eigen risico.

De klant word altijd schriftelijk, telefonisch en/of per e-mail geïnformeerd omtrent de stand van zaken van bestelde of af te leveren goederen. Afhankelijk van de order kunnen bestellingen meerdere leveringen omvatten.

Betalingen:

De betaling bij bezorgen geschiedt altijd via iDEAL, vooraf per bank.

Geleverde goederen blijven eigendom van Dakconcurrent zolang deze niet zijn betaald.

In overeenstemming met de wet op kopen of afstand heeft de klant het recht de overeenkomst te ontbinden wanneer de levertijd de 30 dagen overschrijdt.

Klachten(afhandeling):

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. Na ontvangst van het herroepingsformulier zullen wij U het aankoopbedrag binnen 14 dagen na terug zending van de producten crediteren.

Op maat gemaakte, leveringen af fabriek/magazijn derden, speciaal bestelde en/of gemoffelde producten kunnen niet geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voor- voorwaarden te voldoen:
• – U dient het product goed en degelijk verpakt inclusief de aankoopfactuur terug te sturen.
• – U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht van minimaal 15 % van het aankoopbedrag.
• – Wanneer de originele productverpakking bij ontvangst onnodig is beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht van minimaal 15 %. Let op: – Stuur het product met het originele verpakkingsmateriaal terug (zoals ontvangen) om schade aan de productverpakking te voorkomen.
• – In de afkoelingsperiode van 14 dagen kunt u alleen het artikel op ‘zicht’ controleren. Dit wil zeggen dat u het kunt controleren met hetgeen wat u op de site hebt gezien. U kunt het product dus niet plaatsen of gebruiken!
• – Verzendkosten verbonden aan het retourneren van een product komen voor rekening van de klant.

Eventuele klachten na bezorging dienen binnen 48 uur hetzij schriftelijk, hetzij via e-mail aan ons gemeld te worden. Bij het aftekenen van de pakbon tekent u voor akkoord van de kwaliteit van de geleverde goederen. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties. Bij geen akkoord kunt u eventuele reclamaties aantekenen op de pakbon wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk oplossen. Beschadigde producten niet direct retourneren maar eerst melden aan Dakconcurrent. Nadat Uw klacht is ontvangen zullen wij binnen 2 werkdagen hierop volgend, deze in behandeling nemen.

Geleverde afwerklagen/toplagen van dakbedekking en kleurstellingen/opdrukken/verpakkingen van producten kunnen afwijken t.o.v. het getoonde op de web shop. Bij twijfel adviseren wij U kleur)staaltjes op te vragen. Voor kleurverschillen en afwijkingen zoals hierboven kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld, evenmin kan dit reden zijn tot retourneren.

Op al onze goederen geldt de wettelijke garantietermijn en/of de garantie welke door de fabrikant wordt gehanteerd. De klant verklaart bij het plaatsen van de bestelling op de hoogte te zijn van de specifieke verwerkingsvoorschriften en garantievoorwaarden van de door hem bestelde producten. Bij aanspraak op garantie dient de originele factuur te worden overlegd.

Technische adviezen en inlichtingen over verwerkings- en toepassingsmogelijkheden van producten aan de koper worden naar beste weten en inspanning alsmede naar de huidige stand der techniek vrijblijvend, zonder resultaats-verplichting en zonder enige aansprakelijkheid, door ons verstrekt.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor door ons gemaakte materiaalspecificaties.

Dakconcurrent kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolg- en letselschade ontstaan door onjuist gebruik en/of verwerking van de gekochte producten.

De klant erkent bij het plaatsen van de bestelling de algemene voorwaarden te hebben ingezien.

Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.

Laatst bijgewerkt 04-03-2017